Florin Popa sufera de displegie spastica

„Domiciliaza in Oltenita (jud. Calarasi) si s-a nascut la data de 26.09.1988.

Diagnosticul de „displegie spastica” i-a fost pus la putin timp dupa nastere (Nr. Dosar de handicap 6898 eliberat de Consiliu Judetean Calarasi).

Florin are umarul stang luxat , mana ii este intepenita si nu o poate folosi deloc , nici nu poate sa o ridice de sub el daca cumva cade pe ea. La ambele picioare are intindere de tandoane aceste ii sunt continuu chircite cu muschii contractati. Florin nu a mers niciodata sta continuu intr-un scaun cu rotile.Coloana vertebrala  este stramba . Nu se hraneste singur , nu face nimic , sigura lui placere este privitul la televizor.Excluzand handicapul fizic Florin este un tanar constient cu multe calitati.

Acum nu avem poze ale lui Florin (ne scrie o prietena de familie acest intreg mesaj) deoarece pozele pe care i le-a facut sora lui sunt tremurate dar mai multe detalii despre starea de sanatate a lui Florin si despre nevoile lui va poate oferi medicul lui de familie dr. Diculescu Ileana , CMA Alba Med tel. 0242515773  (dupa orele 13).

Florin are nevoie de ajutor . Parintii lui nu au posibilitati financiare , lucreaza doar tatal, mama s-a dedicat ingrijirii lui, mai are o sora de 17 ani si locuiesc intr-o garsoniera”.

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: