Damian Faur are inimioare bolnava

Cel mai mic dintre cei trei copii ai familei Iulianei Cristina Faur in varsta de 29 de ani din satul Podari, Comuna Ileana (jud. Calarasi), Damian, in varsta de 2 ani, are inimioara bolnava de la nastere. Din cauza bolii el nu ia in greutate (acum are in jur de 7 kilograme) si raceste foarte usor.

Medicii romani care l-au consultat (inclusiv o echipa de medici italieni venita la Cluj Napoca) au spus ca nu poate fi operat in tara dat fiind ca este foarte riscant din cauza tensiunii pulmonare, el trebuind trimis la operatie inca din primele ziel de viata. Dna Faur ne scrie „Nimeni nu ne-a dat nici o speranta”.

In cele din urma a fost contactata o clinica din Germania unde li s-a comunicat ca este posibila interventia dar ca este necesara plata sumei de 30.000 euro in avas, suma de care familia nu dispune. Inainte de operatie Damian trebuie sa ajunga la München pentru un cateterism care costa 3000 de euro reprezentand costuri estimative ale cateterismului si a tratamentul pentru 3 zile dar preturile depind de serviciile medicale necesare. In plus, familiei ii mai sunt necesari bani de drum si cazare. „Noi nu dispunem de nici un ban. De doi ani avem nenumarate internari si tratamente. Permanent ia Captopril si Furosemid si necesita o alimentatie atent urmarita” ne spune mama lui Damian.

Atasam acestui mesaj si o traducere a devizului pentru cateterism, emis de Centrul de Boli Coronariene München.

Familia a deschis urmatoarele conturi pentru cei care vor sa ii ofere lui Damian posibilitatea sa aiba o viata normala: Cont in EURO: RO76RZBR0000060010204977 si Cont in LEI:RO28RZBR0000060010204968 la Raiffeisen Bank.

Familia poate fi contactata postal la adresa de mai sus, la numarul de telefon 0726656818 si la adresa de mail faur_cristina78@yahoo.com

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

2 răspunsuri to “Damian Faur are inimioare bolnava”

  1. Doctore « Isabellelorelai’s Weblog Says:

    […] – Damian, 2 ani. Inimioară bolnavă. Vezi detalii AICI […]

  2. velichea bianca Says:

    http://supravietuitor.wordpress.com/2009/07/06/drama-unor-mame/http://supravietuitor.wordpress.com/2009/07/06/drama-unor-mame/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: