Si ingerii (MATEI NICORICI) sufera de CANCER

„Darul lui Dumnezeu” (traducere de altfel a cuvantului „Matei”) pentru familia Nicorici a vazut luminq acestei lumi crude in data de 13 iunie 2005, aducand lumina in sufletul familei sale, fiind un copil foarte dorit.
„Cineva” (a carui planuri nu le putem noi judeca sau intelege) a hotarat ca parintii lui sa SE NASCA DIN NOU PRIN SUFERINTA. In martie 2008 lui Matei i se face rau si la primele investigatii medicale de la Spitalul Constanta se presupune ca starea lui este cauzata de medicatia contra parazitilor intestinali administrata anterior. Parintii totusi vor si o a doua opinie, fapt pentru care vin la Bucuresti la Spitalul Marie Currie unde afla ca „SI INGERII SUFERA DE CANCER” prin diagnosticul pus copilului lor: NEUROBLATOM TORACIC CU METASTAZE OSOASE (sau, in limba noastra a muritorilor de rand: TUMOARE LA NIVELUL CUTIEI TORACICE).

Dupa socul aflarii acestei vesti, totusi parintii lui Matei inca spera si apeleaza la Institutul “Goustave Roussy” din Franta unde afla diagnosticul final.

„Matei are nevoie de o operatie de autotransplant de maduva si inca o operatie de extirpare a tumorii din zona cervicala (extirparea va avea loc dupa 2 luni de de chimioterapie, timp in care se asteapta o regresie a tumorii) chimioterapie, timp in care se asteapta o regresie a tumorii”.

Tataul lui Matei ne-a spus astazi ca „mai are 1 luna pana se termina chimioterapia, ca are stari diferite de la zi la zi, insemnand ca are si zile cand are dureri mai greu suportabile”

Pana in prezent OAMENII au donat circa 100.000 euro in contul descis de catre tata pentru a salva viata lui Matei (BRD Bucureşti, Agenţia Gorjului, pe numele tatălui băieţelului – Nicorici Cezar Cristian:

* Cont EURO: RO36 BRDE 410SV 0657 569 4100
* Cont RON: RO62 BRDE 410SV 0657 614 4100

Pentru mai multe informaţii despre acest caz, tatăl lui Matei poate fi contactat la numărul: 0740.590.013.

MATEI MAI ARE NEVOIE DE 65.000 euro din totalul de MAI MULTE MILIARDE cat va costa interventia, O PARTE INSEMNATE DE BANI FIIND DEJA STRANSA DE CATRE PARINTI DE LA OAMENI.

Ceea ce traieste Matei acum nu se poate numi copilarie. Insa cu bunavointa si daruirea voastra, a oamenilor cu suflet, situatia se poate schimba.

Timpul insa trece, iar Matei nu il mai are la dispozitie. Impreuna putem face ca viata lui sa reintre pe fagasul normal.

Impreuna putem ajuta o familie sa aiba in continuare bucuria neasemuita de a fi PARINTI, de a li se spune “mami” si “tati”!

Reclame

Etichete: , , ,

Un răspuns to “Si ingerii (MATEI NICORICI) sufera de CANCER”

 1. nicorici Says:

  Buna seara.
  In urma cu 5 ani era transmis pe internet mesajul lansat de toti apropiatii familiei noaste,,Ajutati un inger sa traiasca,, In iunie 2013,inainte sa implineasca cei 8 anisori,Matei a devenit un inger.
  Acum el traieste in vesnicie alaturi de alti ingerasi.
  Multumim tuturor celor care au facut posibil sa ne mai bucure ingerasul nostru in toti acesti ani.
  DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: